Krapteberoepen.nl is een initiatief van NCOI Groep. Aan deze website werken mee: NCOI Opleidingen, NCOI Techniek en Veiligheid, Scheidegger Opleidingen, NTI, Boertien Vergouwen Overduin, Bestuursacademie Nederland, ISBW, Computrain, NIBE-SVV, Markus Verbeek Praehep, 112 BHV en EVC Centrum Nederland. De grootste opleidingsinstituten van Nederland voor werkenden en werkzoekenden bieden met deze site inzicht in de subsidieregeling voor krapteberoepen van UWV.
 
NCOI Groep heeft met de grootst mogelijke aandacht een match gemaakt tussen de krapteberoepen van het UWV en het opleidingsaanbod van NCOI Groep. De subsidie voor scholing moet worden aangevraagd bij het UWV. Het UWV bepaalt of u in aanmerking komt voor deze subsidie. Aan de informatie op deze site kunnen dan ook geen rechten worden ontleend voor goedkeuring van deze subsidieaanvraag bij het UWV.
 
De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is of fouten bevat. Ondanks de uiterste zorgvuldigheid die in acht is genomen kan NCOI niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of nadelige consequenties die uit het gebruik van deze website voortkomen. NCOI aanvaardt in dezen dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Kansrijke beroepen

Bekijk het aanbod opleidingen op krapteberoepen.nl. Aan krapteberoepen.nl werken landelijke opleidingsinstituten mee om u inzicht te bieden in het meest complete aanbod.