Associate Degree Management in de Zorg

€0,00
subsidiebedrag - €0,00
€0,00
HBO Associate degree Management in de zorg studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien je associate degree met een erkend diploma.

Resultaat

Doelgroep

Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI. Je kunt al in twee jaar de graad Associate degree behalen!  Daarom kies je voor Associate degree Management in de zorg van het NTI: o Flexibele opzet met wettelijk erkend getuigschrift o Inclusief 11 praktijkbijeenkomsten o Inclusief volledige vakliteratuur

Vooropleiding

<h2>Toelatingseisen: twee varianten</h2><p>NTI biedt twee varianten van HBO Associate Degree Management in de Zorg aan: een duale en deeltijd variant. Welke variant je kunt volgen, is afhankelijk van je werkplek.</p> <p><strong>Duaal<br></strong>Ben je minimaal twee jaar werkzaam bij een voor de opleiding relevante werkgever? Dan kun je je inschrijven voor de duale variant van HBO Associate Degree Management in de Zorg.</p> <p>Eisen werkplek</p> <ul><li><span>Tijdens je opleiding ben je minimaal 20 uur werkzaam op een voor de opleiding relevante werkplek</span></li> <li><span>Je werkplek biedt een takenpakket dat qua inhoud en niveau aansluit bij de opleiding</span></li> <li><span>Je werkplek biedt een takenpakket dat passend is voor jou als student in de opleiding</span></li> </ul><p><strong>Deeltijd<br></strong>Heb je geen (relevante) werkplek, maar wel 2 jaar werkervaring? Dan kun je je inschrijven voor de deeltijd variant van HBO Associate Degree Management in de Zorg.</p> <p>Eisen stageplek</p> <ul><li><span>Je kunt minimaal 325 uur stage lopen (naast je huidige baan indien van toepassing)</span></li> <li><span>Je stageplaats biedt een takenpakket dat qua inhoud en niveau aansluit bij de opleiding</span></li> <li><span>Je stageplaats biedt een takenpakket dat passend is voor jou als student in de opleiding.</span></li> </ul>Toelatingseisen Om toegelaten te worden tot deze Ad-opleiding moet je in het bezit zijn van een van de volgende diploma's: o HAVO-diploma o VWO-diploma o MBO-diploma (niveau 4)Maak de 21+ toets als je niet over het juiste diploma beschikt Beschik je niet over een van de bovengenoemde diploma’s en ben je 21 jaar of ouder? Dan kun je de 21+ toets maken. Het doel van deze toets is vaststellen of je een reële kans hebt om deze HBO-opleiding van Hogeschool NTI succesvol af te ronden. De kosten voor de 21+ toets bedragen € 75,-. Dit geld krijg je terug wanneer je je binnen 14 dagen na de uitslag van de toets inschrijft voor de HBO-opleiding van je keuze. Je kunt je hier aanmelden voor de 21+ toets. Naast de 21+ toets kun je bij NTI ook je HAVO-, VWO-, of MBO niveau 4 diploma halen. Hiermee word je ook toegelaten tot een HBO-opleiding.Heb je een vraag? Een hbo-studieadviseur helpt je graag! Hogeschool NTI heeft een team van professionele hbo-studieadviseurs. Zij kunnen je helpen bij jouw studiekeuze. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Je kunt vrijblijvend een studieadviesgesprek aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op onze hoofdlocatie in Leiden, maar ook telefonisch. Vraag direct een gratis studieadviesgesprek aan.Met vrijstellingen studeer je sneller en voordeliger! Vrijstellingen bieden je de mogelijkheid je studie nog sneller en voordeliger te volgen. Als je vrijstelling krijgt voor een bepaalde module bij aanvang van je studie, hoef je geen examen te doen. Daarnaast ontvang je een korting van € 12,50 per EC-punt op het lesgeld. Lees hier meer over vrijstellingen.

Programma

Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI. Je kunt al in twee jaar de graad Associate degree behalen!  Daarom kies je voor Associate degree Management in de zorg van het NTI: o Flexibele opzet met wettelijk erkend getuigschrift o Inclusief 11 praktijkbijeenkomsten o Inclusief volledige vakliteratuur

Examen

In samenwerking met Hogeschool NCOI Hogeschool NTI verzorgt de Associate degree Management in de zorg in samenwerking met Hogeschool NCOI. De opleiding Associate degree Management in de zorg van NCOI is geaccrediteerd door de NVAO. Hierdoor ben jij ervan gegarandeerd dat deze opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is.Wettelijk erkend getuigschrift HBO Associate degree Management in de Zorg Examenkosten De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent. De examenkosten bedragen € 69,17 per maand.

Diploma

Wettelijk erkend Associate degree-diploma

Wilt u meer informatie over de prijzen, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.


Krapteberoepen

Bekijk het aanbod opleidingen op krapteberoepen.nl. Ontvang €2.500,- subsidie op een opleiding en vergroot de kansen op een baan. Aan krapteberoepen.nl werken landelijke opleidingsinstituten mee om u inzicht te bieden in het meest complete aanbod.