Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC®)

€3450,00
subsidiebedrag - €2500,00
€3450,00

Tijdens de CRISC®-training word je opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van Information Risk Management. Na afronding van de training heb je een gedegen kennis van de 4 domeinen uit de CRISC® Job Practice en kun je deze kennis in de praktijk toepassen. Uiteraard ben je na afloop, mede door het proefexamen op de laatste dag, goed voorbereid op het internationale CRISC®-examen.

Officieel erkend

De CRISC®-training wordt gegeven door een uiterst ervaren CRISC®-gecertificeerde trainer. Tijdens de training maak je gebruik van het officiële studiemateriaal van ISACA. Je bent hierdoor altijd verzekerd van het meest up-to-date studiemateriaal.

Voor wie

De CRISC®-training is bedoeld voor cursisten die de taak krijgen of hebben om risicomanagement voor informatiesystemen te implementeren en borgen in de organisatie. In deze training word je begeleid bij het eigen maken van de examenstof, zodat je het examen succesvol kunt afronden.

Voorkennis

Is dit een geheel nieuw vakgebied voor jou? D Risk ManagementIT Security Managementan raden wij aan om eerst de trainingen IT en te volgen. Een security- of riskachtergrond en enige jaren ervaring op dit gebied is een pre.

Aanpak

Het actuele programma van deze klassikale training biedt je alle denkbare informatie met betrekking tot Risk- en Information Systems Control. De CRISC®-training bestaat uit 5 klassikale trainingsdagen waarin de theorie wordt afgewisseld met praktijkcases en oefenvragen. Er wordt uitgebreid ingegaan op elk domein, zodat je voldoende tijd hebt je de stof eigen te maken. Op de laatste lesdag krijg je een uitgebreid CRISC®-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt.

Inhoud

In de CRISC®-training leer je een internationaal erkende standaard kennen aan de hand van de CISM® Body of Knowledge. De training wordt afgesloten met een proefexamen. De 4 CRISC®-domeinen zijn:

  • IT Risk Identification
  • IT Risk Assessment
  • Risk Response and Mitigation
  • Risk and Control Monitoring and Reporting

Studiemateriaal

Er wordt gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen van deze training.

Officieel certificaat

Het (Engelstalige) CRISC®-examen is niet inbegrepen. Om CRISC® gecertificeerd te worden moet je:

  • Slagen voor het CRISC®-examen
  • Beschikken over 3 jaar relevante werkervaring in minstens 3 van de CRISC®-domeinen (deze ervaring moet in de afgelopen 10 jaar zijn opgedaan). Als je nog niet aan de eis omtrent werkervaring voldoet, dan is het mogelijk om deze ervaring alsnog op te doen na het examen. Je krijgt hiervoor maximaal 5 jaar de tijd, waarna je de titel CRISC® officieel mag gebruiken.

Verdere informatie vind je op de site van ISACA (www.isaca.org). Het examen wordt een aantal keren per jaar afgenomen. Let op: een aantal weken voor het examen sluit ISACA de inschrijfmogelijkheid. Registreer je dus op tijd.

Wilt u meer informatie over de prijzen, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.


Data en plaatsen

Deze training duurt 5 dagen.

  • !!GEEN GEGEVENS!!

De training wordt verzorgd in de regio !!GEEN GEGEVENS!!.

Krapteberoepen

Bekijk het aanbod opleidingen op krapteberoepen.nl. Ontvang €2.500,- subsidie op een opleiding en vergroot de kansen op een baan. Aan krapteberoepen.nl werken landelijke opleidingsinstituten mee om u inzicht te bieden in het meest complete aanbod.