HBO Bachelor Integrale Veiligheid

€8518,29
uw korting - €2500,00
€8518,29

Wil jij bijdragen aan een veiligere samenleving? Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding HBO Integrale veiligheid van Hogeschool NTI!

Doelgroep

Ben jij geïnteresseerd in veiligheidsproblematiek? Dan is de opleiding HBO Integrale veiligheid perfect voor jou! Daarom kies je voor HBO Bachelor Integrale veiligheid van het NTI: o Hogeschool NTI, erkend door het ministerie van Onderwijs o Inhoudelijk in de top 3 beste opleidingen van Nederland o Inclusief praktijkbijeenkomsten o Inclusief vakliteratuur

Vooropleiding

Toelatingseisen Je kunt direct starten met de opleiding als je een van de volgende diploma's hebt: o havo-diploma o vwo-diploma o mbo-diploma (niveau 4) Heb je een ander diploma en twijfel je of dat voldoet? Neem contact op met een studieadviseur voor een gratis studieadviesgesprek. Voldoe je niet aan de toelatingseis en ben je 21 jaar of ouder? Dan kun je de 21+-toets doen. Wie slaagt voor de 21+-toets kan direct starten met een hbo-opleiding van Hogeschool NTI. Het doel van deze toets is vaststellen of je een goede kans hebt om deze hbo-opleiding succesvol af te ronden. De toets kost € 75,-. Dit bedrag krijg je terug wanneer je je binnen 14 dagen na de uitslag van de toets bij ons inschrijft voor een hbo-opleiding. Lees hoe je je kunt voorbereiden of meld je aan voor de 21+-toets.Heb je een vraag? Een hbo-studieadviseur helpt je graag! Hogeschool NTI heeft een team van professionele hbo-studieadviseurs. Zij kunnen je helpen bij jouw studiekeuze. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Je kunt vrijblijvend een studieadviesgesprek aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op onze hoofdlocatie in Leiden, maar ook telefonisch. Overdag en ’s avonds. Vraag direct een gratis studieadviesgesprek aan.Met vrijstellingen studeer je sneller en voordeliger! Vrijstellingen bieden je de mogelijkheid je studie nog sneller en voordeliger te volgen. Als je vrijstelling krijgt voor een bepaalde module hoef je geen examen te doen. Daarnaast ontvang je ook een korting van € 12,50 per EC-punt op het lesgeld. Denk jij dat je meer dan 30 EC-punten vrijgesteld krijgt, bel dan even met een van onze studieadviseurs (071 750 10 10). Lees hier meer over vrijstellingen.

Programma

Ben jij geïnteresseerd in veiligheidsproblematiek? Dan is de opleiding HBO Integrale veiligheid perfect voor jou! Daarom kies je voor HBO Bachelor Integrale veiligheid van het NTI: o Hogeschool NTI, erkend door het ministerie van Onderwijs o Inhoudelijk in de top 3 beste opleidingen van Nederland o Inclusief praktijkbijeenkomsten o Inclusief vakliteratuur

Examen

Wettelijk erkend hbo-getuigschrift Integrale veiligheid Examens Tijdens heb je alle vrijheid om je examens flexibel in te plannen. De examens zijn vaak een combinatie van digitale examens, portfolio-opdrachten en papers. De papers kun je thuis in je eigen tempo maken en kun je dagelijks inleveren in de online leeromgeving. Digitale examens kun je op tal van locaties in Nederland doen.Elke dag digitaal examen doen Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je examen wilt doen voor de opleiding . Het merendeel van de examens bij Hogeschool NTI wordt dagelijks digitaal op tal van locaties door heel Nederland afgenomen. En als je een keer niet direct voor je examen slaagt, kun je snel weer een herexamen inplannen. Dit biedt jou optimale flexibiliteit! Lees hier meer over de digitale examens.

Diploma

Wettelijk erkend bachelordiploma

Wilt u meer informatie over de prijzen, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.


Is een EVC-procedure ook geschikt voor u?

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is alleen bedoeld voor scholing. EVC valt buiten deze regeling. Wel kan het een goed middel zijn als u zich wilt omscholen en wilt weten wat uw ervaring waard is. U kunt de kosten van EVC wel aftrekken van de inkomstenbelasting.

Krapteberoepen

Bekijk het aanbod opleidingen op krapteberoepen.nl. Ontvang €2.500,- subsidie op een opleiding en vergroot de kansen op een baan. Aan krapteberoepen.nl werken landelijke opleidingsinstituten mee om u inzicht te bieden in het meest complete aanbod.