Hbo Bachelor Management in de Zorg

€0,00
subsidiebedrag - €0,00
€0,00
Ben jij (aankomend) manager in de zorg- en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is HBO Management in de zorg iets voor jou!

Resultaat

Doelgroep

Tijdens HBO Management in de zorg houd je je bezig met alle aspecten van management en leer je wat erbij komt kijken om manager in de zorg te worden. Daarom kies je voor HBO Bachelor Management in de zorg van het NTI: o Flexibele opzet met erkend diploma o Inclusief volledige vakliteratuur o Inclusief 15 praktijkbijeenkomsten

Vooropleiding

Toelatingseisen Je kunt direct starten met de opleiding als je een van de volgende diploma's hebt: o havo-diploma o vwo-diploma o mbo-diploma (niveau 4) o Tijdens je opleiding ben je minimaal 20 uur werkzaam op een voor de opleiding relevante werkplek o Je werkplek biedt een takenpakket dat qua inhoud en niveau aansluit bij opleiding o Je werkplek biedt een takenpakket dat passend is voor jou als student in opleiding. o Je kunt minimaal 840 uur stage lopen (naast je huidige baan indien van toepassing) o Je stageplaats biedt een takenpakket dat qua inhoud en niveau aansluit bij opleiding o Je stageplaats biedt een takenpakket dat passend is voor jou als student in opleiding.Heb je een vraag? Een hbo-studieadviseur helpt je graag! Hogeschool NTI heeft een team van professionele hbo-studieadviseurs. Zij kunnen je helpen bij jouw studiekeuze. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Je kunt vrijblijvend een studieadviesgesprek aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op onze hoofdlocatie in Leiden, maar ook telefonisch. Vraag direct een gratis studieadviesgesprek aan.Met vrijstellingen studeer je sneller en voordeliger! Vrijstellingen bieden je de mogelijkheid je studie nog sneller en voordeliger te volgen. Als je vrijstelling krijgt voor een module, hoef je geen examen te doen. Daarnaast ontvang je een korting van € 12,50 per EC-punt op het lesgeld. Lees hier meer over vrijstellingen.

Programma

Tijdens HBO Management in de zorg houd je je bezig met alle aspecten van management en leer je wat erbij komt kijken om manager in de zorg te worden. Daarom kies je voor HBO Bachelor Management in de zorg van het NTI: o Flexibele opzet met erkend diploma o Inclusief volledige vakliteratuur o Inclusief 15 praktijkbijeenkomsten

Examen

In samenwerking met Hogeschool NCOI Hogeschool NTI verzorgt de HBO Management in de zorg in samenwerking met Hogeschool NCOI. De opleiding HBO Management in de zorg van NCOI is geaccrediteerd door de NVAO. Hierdoor ben jij ervan gegarandeerd dat deze opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is.Wettelijk erkend hbo-diploma Examens Tijdens heb je alle vrijheid om je examens flexibel in te plannen. De examens zijn vaak een combinatie van digitale examens, portfolio-opdrachten en papers. De papers kun je thuis in je eigen tempo maken en kun je dagelijks inleveren in de online leeromgeving. Digitale examens kun je op tal van locaties in Nederland doen.Elke dag digitaal examen doen Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je examen wilt doen voor de opleiding . Het merendeel van de examens bij Hogeschool NTI wordt dagelijks digitaal op tal van locaties door heel Nederland afgenomen. En als je een keer niet direct voor je examen slaagt, kun je snel weer een herexamen inplannen. Dit biedt jou optimale flexibiliteit! Lees hier meer over de digitale examens. Examenkosten voor De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent. De examenkosten bedragen € 60,00 per maand. Deze kosten zijn inclusief het afstudeerexamen.

Diploma

Wettelijk erkend bachelordiploma

Wilt u meer informatie over de prijzen, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.


Krapteberoepen

Bekijk het aanbod opleidingen op krapteberoepen.nl. Ontvang €2.500,- subsidie op een opleiding en vergroot de kansen op een baan. Aan krapteberoepen.nl werken landelijke opleidingsinstituten mee om u inzicht te bieden in het meest complete aanbod.