Je bent (aankomend) accountmanager en je wilt je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau brengen. Er zijn voor deze opleiding geen specifieke vooropleidingseisen.

€1878,75
subsidiebedrag - €2500,00
€1878,75
Tijdens de ISBW-opleiding Sales- Accountmanagement krijg je op zeer praktijkgerichte wijze inzicht in hoe je jouw markt kunt beïnvloeden, motiveren en overtuigen. Als sales- of accountmanager ben je voortdurend bezig met klantrelaties. Je ontwikkelt je verkoopkennis en verscherpt jouw praktische vaardigheden als beïnvloeden, onderhandelen en omgaan met weerstand. Samen met topdocenten werk je praktijkgericht aan je kennis en vaardigheden. Na afloop van de opleiding realiseer je direct betere verkoopresultaten.

Tijdens de ISBW-opleiding Sales- & Accountmanagement krijg je op zeer praktijkgerichte wijze inzicht in hoe je jouw markt kunt beïnvloeden, motiveren en overtuigen. Als sales- of accountmanager ben je voortdurend bezig met klantrelaties. Je ontwikkelt je verkoopkennis en verscherpt jouw praktische vaardigheden als beïnvloeden, onderhandelen en omgaan met weerstand. Samen met topdocenten werk je praktijkgericht aan je kennis en vaardigheden. Na afloop van de opleiding realiseer je direct betere verkoopresultaten.

Doelgroep

In dit praktijkgerichte programma ga je aan de slag met onderwerpen zoals verkoopvaardigheden, account- en relatiemanagement, onderhandelen en het opstellen van een salesplan. Je gaat in op de achterliggende theorie en leert deze inzichten toe te passen in de praktijk.

Studiemateriaal

We maken gebruik van praktijkgerichte en actuele literatuur die goed aansluit bij de ISBW Action Learning Methode. Daarnaast heb je tijdens je opleiding ook toegang tot onze online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om eenvoudig en resultaatgericht te studeren. Denk aan aanvullende theorie en praktische opdrachten. Ook kun je via de online leeromgeving direct communiceren met je docent en medestudenten.

Incompany

Uiteraard kunt u deze regular ook incompany volgen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Studieprogramma

In dit praktijkgerichte programma ga je aan de slag met onderwerpen zoals verkoopvaardigheden, account- en relatiemanagement, onderhandelen en het opstellen van een salesplan. Je gaat in op de achterliggende theorie en leert deze inzichten toe te passen in de praktijk.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Sales- en accountmanagement
  • Account- en relatiemanagement
  • Relatie marketing en sales
  • Opstellen van een salesplan
Verkoop- en gespreksvaardigheden
  • Effectief onderhandelen
  • Klantrelaties uitbouwen
  • Verkoopvaardigheden

Wilt u meer informatie over de prijzen, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.


Krapteberoepen

Bekijk het aanbod opleidingen op krapteberoepen.nl. Ontvang €2.500,- subsidie op een opleiding en vergroot de kansen op een baan. Aan krapteberoepen.nl werken landelijke opleidingsinstituten mee om u inzicht te bieden in het meest complete aanbod.