Test Driven Development in Java with JUnit

€1614,00
subsidiebedrag - €2500,00
€1614,00

Deze hands-on training geeft een perfect en diepgaand inzicht in het testen van Java-applicaties. De verschillende technieken worden besproken, evenals hun positie binnen een softwaredevelopmentmethodiek (inclusief IT-servicemanagement) en ontwikkelomgeving. Computrain is uitgegroeid tot een van de grootste softwaredevelopmentopleiders en is dus een goede keuze voor het volgen van deze training.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor Java-developers.

Voorkennis

Je hebt een goed begrip van de Java Platform Standard en Enterprise Edition.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de praktische theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Inhoud

Session: Introduction Test-Driven Development

  • Lesson: Test-Driven Development
  • Lesson: Continuous Integration and Unit Testing

Session: Java Unit Testing Techniques

  • Lesson: JUnit 4
  • Lesson: Mock Objects and DBUnit

Session: Web Application Testing Techniques

  • Lesson: Introduction to HttpUnit

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele studiemateriaal, dat speciaal is ontwikkeld voor deze training. Tevens beschik je over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Officieel certificaat

Na afronding van de training ontvang je het certificaat ‘Test Driven Development in Java with JUnit’ van Computrain.

Wilt u meer informatie over de prijzen, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.


Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

  • !!GEEN GEGEVENS!!

De training wordt verzorgd in de regio !!GEEN GEGEVENS!!.

Krapteberoepen

Bekijk het aanbod opleidingen op krapteberoepen.nl. Ontvang €2.500,- subsidie op een opleiding en vergroot de kansen op een baan. Aan krapteberoepen.nl werken landelijke opleidingsinstituten mee om u inzicht te bieden in het meest complete aanbod.